Kategórie
Výrobcovia

Zásady ochrany osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov


Prevádzkovateľ – Kto sme?
Sme spoločnosť Auto-Moto RS,s.r.o sidlom Cintorínksa 3616;97901 Rimavska Sobota ; IČO: 36051195, IČ DPH: SK20211599140 a vaše osobné údaje budeme spracovávať v súlade s príslušnými právnymi predpismi.

Pri spracovaní osobných údajov postupujeme v súlade s príslušnými právnymi predpismi Slovenskej republiky a legislatívou Európskej únie a v maximálnej miere dbáme na súkromie vás, nášho návštevníka („Dotknutá osoba“) a na ochranu vašich osobných údajov, ktoré ste nám poskytli a ktoré spracovávame.

Dôvody spracovania osobných údajov
Spracovávanie získaných a poskytnutých osobných údajov je súčasťou našej činnosti. Bez poskytnutia osobných údajov a bez ich spracovávania by sme našim návštevníkom, klientom a ostatným dotknutým osobám nemohli poskytnúť naše služby v požadovanom rozsahu.

Základ pre spracovanie osobných údajov
Súčasná právna úprava umožňuje spracovávať osobné údaje na základe zákona (teda aj bez súhlasu dotknutej osoby) alebo na základe súhlasu dotknutej osoby.

Spracovávanie osobných údajov na základe zákona znamená, že aj bez vášho súhlasu môžeme spracovávať vaše osobné údaje pre účely výkonu našej činnosti. Základom pre takéto spracovávať vašich osobných údajov sú príslušné právne predpisy vzťahujúce sa na našu činnosť (službu).

Ak neexistuje zákonný dôvod na spracovávanie osobných údajov bez vášho súhlasu, spracovávame vaše osobné údaje len na základe vami udeleného súhlasu.

Zverejňovanie údajov tretím osobám
Nami spracovávané vaše osobné údaje môžu byť spracovávané aj tretími stranami, za predpokladu, že je to nevyhnutné na plnenie nášho záväzku voči vám, našim klientom alebo na poskytovanie našich služieb. Pri výbere týchto partnerov vždy dbáme na to, aby bol zaručený vysoký štandard ochrany vašich osobných údajov.

Osobné údaje dotknutej osoby môžu byť spracovávané v krajinách Európskej únie a krajinách, ktoré sú zmluvnou stranou Dohody o Európskom hospodárskom priestore. Prenos osobných údajov môže nastať len do tretích krajín, ktorých právny režim považuje Európska komisia za zabezpečujúci adekvátnu úroveň ochrany osobných údajov.

Nakladanie s osobnými údajmi
Prevádzkovateľ spracováva vaše osobné údaje buď manuálne alebo za využitia elektronických systémov. Prevádzkovateľ prijal všetky potrebné a nevyhnutné opatrenia nielen technického alebo aj personálneho a kontrolného charakteru, aby úroveň ochrany vašich osobných údajov bola čo najvyššia.

Práva dotknutej osoby
Dotknutá osoba má právo:

1. požadovať od prevádzkovateľa nastavenie cookies týkajúcich sa dotknutej osoby,
2. na opravu alebo vymazanie, alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov,
3. namietať proti spracúvaniu osobných údajov
4. na prenosnosť osobných údajov
5. podať sťažnosť alebo návrh na začatie konania dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov,
6. svoj súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek odvolať
Akékoľvek otázky súvisiace s ochranou vašich osobných údajov nám môžete zaslať na email: obchod@oxyonline.cz alebo priamo na adresu prevádzkovateľa.

Prevádzkovateľ je povinný bez zbytočného odkladu oznámiť dotknutej osobe porušenie ochrany osobných údajov, ak takéto porušenie ochrany osobných údajov môže viesť k vysokému riziku pre práva dotknutej osoby.

Čo sú cookies?

  1. S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.
  2. Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.
  3. Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.
  4. Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.
  5. Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení. Webové stránky však môžete používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu – a to úpravou vlastných nastavení webového prehliadača.
  6. Ak pridáte komentár alebo pošlete správu cez kontaktný formulár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.
  7. Ak máte na našej webovej stránke účet a prihlásite sa, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú zrušené pri zatvorení prehliadača.
  8. Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné jeden deň a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť “zapamätať”, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.
  9. Okrem zabezpečenia riadneho fungovanie stránky a uľahčenie prístupu ukladáme cookies cielenej reklamy a spracovávame ich na základe vášho súhlasu.
  10. Zbieranie údajov o správaní sa návštevníkov na webe (účel cielená reklama) je aktivované na základe odsúhlasenia návštevníkom webu stlačením tlačidla “Povoliť”, ktoré nájdete v cookie banneri v spodnej časti webovej stránky. Uvedenému tlačidlu predchádza upozornenie: "Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookies. Používaním tohto webu s tým súhlasíte."
  11. Zhromaždené cookies súbory sú spracovávané hlavne cez služby Google Analytics a Google Adwords, prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Následne sú spoločnosťou Google Inc. zozbierané údaje spracovávané v súlade so Zásadami ochrany súkromia, viac info tu.
  12. Prevádzkovateľ zhromažďuje na svojej webovej stránke nasledujúce súbory cookies tretích strán:
    1. Google Analytics za účelom získania štatistických informácií po dobu podľa nastavenia vášho internetového prehliadača alebo do odstránenia informácií (napr. cez vymazať cache)
    2. Google Adwords za účelom identifikácie v rámci reklamnej siete spoločnosti Google, opätovné cielenie reklamy (retargeting) po dobu 180 dní.